Начало Прически - видео Световно изложение за козметика, фризьорство, парфюмерия, фитнес, бижутерия и продукти за красота
Световно изложение за козметика, фризьорство, парфюмерия, фитнес, бижутерия и продукти за красота

СВЕТОВНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА КОЗМЕТИКА, ФРИЗЬОРСТВО, ПАРФЮМЕРИЯ, ФИТНЕС, БИЖУТЕРИЯ И ПРОДУКТИ ЗА КРАСОТА  -  Б О Л О Н  Я
COSMOPROF 2010

15.04.2010 – 21.04.2010


1 ден-15.04: Отпътуване от София в 07:30 ч. от храм пам. ”Ал. Невски”. Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Загреб. Настаняване в хотел.  Нощувка.
2 ден-16.04: Закуска. Отпътуване за Италия. Пристигане в Римини- късно следобяд.
Настаняване в хотел в централната част на известния курортен град, разположен на Адриатическото крайбрежие. За желаещите разглеждане на стария град. Нощувка.
3 ден-17.04: Закуска. Посещение на най-големия европейски форум за красота Cosmoprof. За желаещите - туристическа програма в Болоня: Археологическия музей, Старинния Европейски Университет, Националната галерия ViaDe Elle Art, кулата на Asinelli Garisenda, централния площад Del Podesta, катедралата Des Pietro и др. Вечерта- връщане в Римини. Възможност за посещение на дискотека. Нощувка.
4 ден-18.04: Закуска. Посещение на изложението Cosmoprof. За желаещите - целодневна екскурзия до Флоренция: разглеждане забележителностите  на града с професионален  екскурзовод на български език: църквата Санта Кроче, катедралата Санта Мария-дел-Фиоре, площада на Сеньорията, галерия Уфиций, Понте Векио и др. Свободно време за разходка и пазаруване. Вечерта- връщане в Римини. Възможност за посещение на дискотека или рибен ресторант. Нощувка.
5 ден-19.04: Закуска. Отпътуване за Болоня. Посещение и закриване на изложението. Екскурзия до най-старата Република в Европа - Сан Марино: площад ”Либерта”, правителствения дворец, крепостните стени. Свободно време за пазаруване в безмитния град. Връщане в хотела в Римини. Нощувка.
6 ден-20.04: Закуска. Отпътуване за Венеция. Туристическа програма: разходка с корабче от Пунта Сабиони до Сан Марко - посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата Сан Марко, двореца на Дожите, моста на въздишките, моста Риалто и др. Отпътуване за България с преминаване и посещение на хипермаркет в Маркони. Нощен преход.
7 ден-21.04: Пристигане в България.
Цена: 560 лв.
Пакетната цена включва:
 Транспорт с луксозен автобус
 1 нощувка със закуска в 3*** хотел в Загреб
 4 нощувки със закуски в 3*** хотел в Римини
 Всекидневни трансфери до изложението в Болоня
 Екскурзиите в Болоня, Сан Марино и Венеция
 Екскурзоводско обслужване и водач от офиса
 Медицинска застраховка с асистанс – 5 000 евро лимит на отг.
Цената не включва:
 Екскурзия до Флоренция – 25 Евро
 Билет за корабчето до Венеция – 15 Евро
 Входните такси за изложението/Като редовни посетители на изложението нашите клиенти ползват големи отстъпки от редовната цена/
 Доплащане за самостоятелна стая – 110 лв.
Информация за Cosmoprof 2010: Изложението ще се състои от 16 – 19.04.2010 год. в Болоня.Участници са водещи фирми-производители от цял свят. Ще имате възможност да се запознаете с всички новости в тази област,да видите демонстрациите и да направите своите бизнес контакти и покупки на производствени цени.За повече информация - www.cosmoprof.com

 

Информацията е предоставена от Вал Турс ЕООД

 
< Предишна   Следваща >


Сайта използва технологии включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах! Затвори